Cautare

7758 de rezultate pentru "paraschiv roman strada republici" (3.53 secunde)
Judecatorii ieseni au decis sa ii condamne la cate un an si patru luni de inchisoare cu suspendare pe Ionut Roman si Robert Sentiveanu, in timp ce pe iubita primului, Cristina P., au obligat-o sa se prezinte timp de 4 luni la Serviciul de Probatiune.
Dezbinare, haos, coruptie, tiganie, instabilitate, criza generalizata, incapacitate de plata, politie politica, revolta in strada, stare de necesitate, regim personal. ... Vor incerca sa fure, sa intoarca rezultatele, sa se isterizeze in strada.
Pe strada Rromilor au fost montate simbata becuri dupa 20 de ani Cei mai cistigati de pe urma vizitei ministrului Economiei in Craidorolt sint locuitorii de pe asa- zisa strada a rromilor. De doua decenii strada este cufundata in bezna.
Intram in Pasajul Victoriei, ce duce din strada Academiei in Calea Victoriei. ... Ne intoarcem si privim spre cladirea de pe strada Dobrescu, ce are partea de jos de piatra, iar partea de sus din sticla verde.
Nu ne place sa ne chefuim in strada, asa suntem noi, cu prietenii", a explicat primarul Mircea Hava. ... 1.200 de politisti in strada, de Revelion Pentru a asigura ordinea publica, Politia Capitalei va avea aproape 1.200 de politisti bucuresteni in strada, in noaptea de Revelion 2014.
Indiferent daca vin de pe strada Principatele Unite sau de pe Stefan cel Mare, soferii masinilor care se indreapta spre Valea Vlaicii trebuie sa dea prioritate la intersectia celor doua strazi.
Mai mult decat atat, printre nemultumirile lui Saracila se numara si aceea ca in proiectul de canalizare nu a fost inclusa si strada pe care locuieste chiar el.
Reprezentantii RAADPFL spun ca au interesul sa-i protejeze pe chiriasi si nu sa ramana pe drumuri, cei mai multi fiind scosi in strada de fostii proprietari care si-au revendicat imobilele confiscate abuziv in perioada comunista.
strada Imparatul Traian, pozitia 729, 192 de metri patrati in plus fata de suprafata scriptica; strada Petru Rares, pozitia 695, 310 metri patrati in plus fata de situatia scriptica de numai 27 de metri patrati; strada Petre Carp, pozitia 403, 258 de metri patrati in plus;
Coarnele societatii civile din garnizoane, scoasa in strada la ordinul pe unitate (apud Alina Mungiu-Pippidi), se ascut pe zi ce trece. ... O solutie pe care PSD a respins-o ar fi fost ca oamenii majoritari in tara asta sa iasa in strada precum fac trupele de asalt ale propagandei.
Cosbuc si strada Traian, bulevardului G. Cosbuc si strada Brailei. ... Cosbuc si strada Traian, respectiv 79 dB, intersectia bulevardului G. Cosbuc si strada Brailei - 77 dB, in Micro 40 - 78 dB, la intersectia strazilor Domneaca si Garii - 74 de dB, in Pita Energiei - 74 dB.
Decizia de stopare a vanzarilor de polite RCA pe strada creeaza, pe langa nemultumirile automobilistilor, si satisfactii unor companii din domeniu. ... Vanzarea de polite RCA pe strada, in masini sau tarabe, pe langa faptul ca genera erori greu de remediat, se realiza in mod ilegal.
- Ştefan Burileanu - sub toata lungimea strazii, de la intersectia cu strada Av. Şerbanescu pana la intersectia cu strada Nicolae Caramfil, cu o suprafata de 8.500 mp si 342 locuri de parcare;
Portiunea din strada Brestei, cuprinsa intre intersectia cu strada Bibescu si intersectia cu strada Unirii, a fost inchisa ieri-dimineata si va ramane asa pana pe 1 iunie.
Uranus, zona Parlamentului, strada 13 septembrie - arealul hotelului Marriott. ... Piata Victoriei - Strada Occidentului Tronsonul II: Strada Occidentului - Calea Grivitei Tronsonul IV: Strada Mircea Vulcanescu - Bulevardul Dinicu Golescu Tronsonul V: ... Strada Mircea Vulcanescu - Bulevardul Garii de Nord.
Magazinul in format City din orasul Sebes este situat pe strada Mihail Kogalniceanu, bl. ... Cel din Teius are o suprafata totala de 500 mp, din care sala de vanzari este de 346 mp, unitatea in format Standard functioneaza pe strada Clujului, nr.
Unitatea in format Loco din localitatea Crasna, judetul Salaj se afla pe strada Cserey Farkas, nr. ... Unitatea aflata pe strada N. ... In localitatea Teaca s-a deschis cel de-al saptelea magazin din judetul Bistrita Nasaud, pe strada Principala, nr.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
ARCUB prezinta cea de-a opta editie a singurului festival international de teatru de strada din Bucuresti, B-FIT in the Street!
Pe vremea cand eram elev si cutreieram pe malul bratului Borcea al Dunarii de Jos, din tinutul Calarasiului, am gasit intr-o zi o strada care azi e disparuta.
google-analytics.com